LANDELIJK OECUMENISCH INSPIRATIEFESTIVAL OP TERSCHELLING 2023

20 oktober 2023

Over het landelijk oecumenisch Inspiratiefestival op Terschelling
Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of gewoon op zoek naar inspiratie? Kom dan naar hét landelijke Inspiratiefestival 2021 (de editie 2020 is 1 jaar uitgesteld ivm. corona) op Terschelling. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling dat in het teken staat van bezinnen, bezielen, inspireren, verbinden en ontmoeten. Je laten verrassen door alle mogelijke fresh expressions middels een gevarieerd programma. Met concerten, theatervoorstellingen, lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater en meditatie, wandelingen, enz. is er voor elk wat wils.

Het programma is binnen en buiten. Fietsend of wandelend trekken we van de ene naar de andere eilander locatie: oude kerkjes, schuurtjes, strand, bos, duin etc. Ook zijn er programma's voor studenten, jongeren, kinderen. Zo is het festival ook voor jonge gezinnen toegankelijk.

Tip:
Een unieke gelegenheid om met z’n allen een inspiratiereis te maken: voor ambtsdragers, vrijwilligers, jongeren, gespreksgroepen, vrienden en vriendinnen, families, besturen, commissies, gemeenteleden, parochianen, etc., etc.

Met z’n allen op reis naar ‘Het land aan de overkant’ geen beloofd land maar een eiland met een veelbelovend programma om inspiratie op te doen.
Meer informatie volgt…….

Dragende krachten
Het festival wordt mogelijk gemaakt door de gastvrijheid van de gezamenlijke eilander kerken, Protestantse Theologische Universiteit, Raad van Kerken Nederland, Dienstenorganisatie PKN. Met sympathie van oa. het Nederlands Bijbelgenootschap, Generale Synode en de classispredikanten, Landelijk Studentenpastoraat.

Leuk én belangrijk om nu alvast met z’n allen plannen te maken
Het duurt nog even maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen.
De datum valt midden in de herfstvakantie.
Dus ook alle gelegenheid om er andere vrije dagen omheen te plannen.
Voor nu: Reserveer in je agenda, plan in de roosters, zoek accommodaties, boek de boot, etc., etc.

We hopen een brede oecumenische landelijke beweging op gang te brengen!

dus: ……zegt, mail, app, facebook , twitter, website, instagram het voort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gráág tot ziens op het eiland!

20, 21, 22 okt. 2023

Een heeeeeeel weekend!

Terschelling